Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ











9 σχόλια:

  1. Σκατά στον τάφο του.


    Σήμερα είναι μέρα γιορτής!!!
    Ψόφησε σε ηλικία 92 ετών ο τελευταίος χουντικός ισοβίτης Νικόλαος Ντερτιλής


    http://kleitor.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπαιζε με κάτι ψωλαράδες μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΡΟμετανάστες, αγαπητέ, σας παρακαλώ να προσέχετε την ορθή διατύπωση των εννοιών στο ιστολόγιό μου! Κι αν σκοπεύετε να συνεχίσετε το πλιατσικοκρεσέντο κοινότυπης μπαρουφολογίας 16χρονου, με τσιτάτα τύπου "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι" και τα σχετικά, θα σας ρωτήσω, αναπόφευκτα, πόσους μη λαθραίους φιλοξενείτε και σιτίζετε στην οικία σας. Ερώτημα για το οποίο, προφανώς, δεν θα λάβω απάντηση, όπως και για το προηγούμενο, βεβαίως-βεβαίως..

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, έπαιζε με κάτι λαθρομετανάστες λαθροψωλαράδες.

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι, λοιπόν, που συμφωνούμε ότι οι μπουζούδες είναι τίγκα στον λαθρομετανάστη.

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ χαίρομαι που συμφωνούμε ότι ο Ντερτιλής ήταν "ντιντής" με στολή. Άλλωστε όλοι αυτοί οι "βαρβάτοι", χουντικοί, χρυσαυγίτες κλπ. είναι αδερφές, που λόγω ελληνοχριστιανικής εκπαίδευσης δεν έχουν συμφιλιωθεί με τον εαυτό τους.

      Διαγραφή
    5. Πού την είδες τη συμφωνία;..Στην αναφορά της φυλακής, στην αρχή του "διαλόγου", η πρώτη ανακλαστική σου εικόνα ήταν η παρακάτω: "Έπαιζε με κάτι ψωλαράδες μετανάστες".. Απ' αυτό συνήγαγα το συμπέρασμα πως στην αντίληψή σου, όπως διεφάνη απ' την απάντηση, οι φυλακές και οι λαθρομετανάστες είναι έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Θα μπορούσα, αν ήμουν βρώμικος νους, να δώσω περισσότερη έμφαση στην ψυχολογιστική σχολή ερμηνείας του υποβάθρου των λεγομένων σου, θεωρώντας τα ως τόπους προβολής των απωθημένων και των επιθυμιών σου. Οπότε, βάσει των αρχών του ορθού λόγου, ή συμφωνείς μαζί μου πως οι ελληνικές φυλακές είναι σφηκοφωλιές λαθρομεταναστών ή είσαι κρυφαδερφή. Εγώ δεν ανέφερα καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, ο ρυπαρός σου λόγος τις εισήγαγε στην κουβέντα.

      (Όπως φυσικά και την αναφορά της φυλακής ως "του μόνου αξιοπρεπούς μέρους για έναν ελεύθερο άνθρωπο" και μπλα μπλα μπλα...)

      Διαγραφή
  3. A, και κάτι ακόμα! Με εντυπωσιάζει η οξύτητα των χαρακτηρισμών σου για τους έχοντες ομοερωτικές προτιμήσεις συμπολίτες μας. Γνωρίζω πολλούς χρυσαυγίτες που αφενός θα ερυθρίαζαν κι αφετέρου θα επιδοκίμαζαν τη δριμύτητα του ομοφοβικού σου λόγου. Οπότε, πάλι βάσει των αρχών του ορθού λόγου, εικάζω πως είσαι, πώς το λέτε μωρέ εσείς, α, ναι, "φασιστάκος"! Σίγουρα, πάντως, θεωρείς την ομοφυλοφυλία κάτι πολύ επονείδιστο και κακό, για να τη χρησιμοποιείς ως προσβλητική κατηγορία στους διαδικτυακούς διαλόγους σου.. Τη ψυχολογιστική ερμηνεία του παραπάνω concept, όπως προείπα, την αφήνω στην αφεντιά σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή